Contactează-ne

+40 - 746 010 046

E-mail fundație

contact@progresprineducatie.ro

Adresă

Str. C.A Rosetti 40, București, România

HÂRȘOVA MEA – Bal caritabil

Vineri, 13 octombrie, echipa Fundației Progres prin Educație a participat la prima ediție a „Balului Caritabil - HÂRȘOVA MEA.”

Scopul Balului a fost strângerea de fonduri pentru înființarea primului centru de terapie și recuperare medicală din regiune.

Prin parteneriatul pe care Fundația l-a încheiat cu Asociația Lions Carsium Hârșova, inițiatoarea acestui proiect și eveniment caritabil, dorim să ne arătăm sprijinul pentru educația pentru sănătate. Fundamentele unei societăți sănătoase stau în educație și accesul în proximitate la servicii medicale și terapeutice de înaltă calitate.

Ne-am bucurat să cunoaștem la Hârșova oameni cu inimă mare și să petrecem alături de ei o seară cu multe tradiții dobrogene autentice, cu energie frumoasă și bucate alese, totul pentru acest scop nobil, înființarea primului centru de recuperare medicală și terapie din zonă.

Transmitem gândurile noastre de bine tuturor celor prezenți la Balul HÂRȘOVA MEA, iar voluntarilor Asociației Lions Carsium Hârșova le dorim succes în finalizarea proiectului.


 

 

 

Zonă plasare publicitate

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate Progres prin Educație

Securitate