Contactează-ne

+40 - 746 010 046

E-mail fundație

contact@progresprineducatie.ro

Adresă

Str. C.A Rosetti 40, București, România

Fă parte din echipa Fundației Progres prin Educație

Fundația Progres prin Educație

Vrei să faci parte dintr-o organizație care lucrează pentru a îmbunătăți accesul la educație și a sprijină progresul în comunitățile din întreaga lume? Fundația Progres prin Educație caută mereu oameni pasionați de educație, dezvoltare personală și progres, care să ni se alăture în misiunea noastră de a construi un viitor mai bun pentru toți.

 

Dacă ești în căutarea unei oportunități de a face o diferență semnificativă în domeniul educației, te invit să te alături echipei noastre Progres prin Educație. Suntem o echipă dedicată și entuziastă, care crede cu tărie în puterea educației de a schimba vieți și comunități.

 

Indiferent dacă ești un profesionist experimentat, un tânăr interesat să se implice în activități de voluntariat sau pur și simplu un susținător al valorilor noastre, există multe moduri în care poți contribui la eforturile noastre de a schimba lucrurile în bine. Împreună, putem oferi oportunități de învățare și dezvoltare pentru toți cei care au nevoie, indiferent de vârstă, gen, religie sau origine socială.

 

Împreună, vom lucra la proiecte inovatoare care vor îmbunătăți calitatea educației în România și nu numai. Vom lucra cu pasiune și dedicație pentru a identifica cele mai bune practici, pentru a crea soluții creative și pentru a implementa schimbări durabile, care vor avea un impact pozitiv în viețile copiilor și tinerilor din întreaga țară.

 

Dacă dorești să fii parte din echipa noastră și să contribui la misiunea noastră de a face educația mai accesibilă și de a promova progresul în lume, te încurajăm să ne trimiți o cerere de înscriere completând formularul de pe această pagină. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să începem să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun. Dacă ești o persoană deschisă, cu o atitudine proactivă și cu abilități excelente de comunicare și lucru în echipă, atunci noi suntem echipa potrivită pentru tine.

 

În calitate de membru al echipei Fundației Progres prin Educație, vei avea ocazia să lucrezi cu oameni talentați și dedicați, care împărtășesc pasiunea ta pentru educație și dezvoltare personală. Vei fi implicat în proiecte interesante și provocatoare, care vor avea un impact real în comunitățile din întreaga lume. În plus, vei avea ocazia să îți dezvolți abilitățile și să înveți lucruri noi, într-un mediu prietenos și susținător.

Formular de înscriere în echipă

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate Progres prin Educație

Securitate