Contactează-ne

+40 - 746 010 046

E-mail fundație

contact@progresprineducatie.ro

Adresă

Str. C.A Rosetti 40, București, România

Ce vă oferim?

Tipuri de cursuri oferite de Fundația Progres prin Eduație

Cursuri cybersecurity

Protejați-vă datele și informațiile cu ajutorul acestor cursuri interactive și practice de cybersecurity. Învățați cum să preveniți atacurile cibernetice, să identificați vulnerabilitățile sistemelor și să dezvoltați soluții pentru a proteja rețelele și dispozitivele.

Cursuri programare

Învață să programezi prin intermediul acestor cursuri de programare care acoperă o gamă largă de limbaje de programare și tehnologii. De la dezvoltarea aplicațiilor web și mobile până la inteligența artificială și machine learning, veți învăța abilități esențiale pentru orice carieră în domeniul tehnologic.

Cursuri robotică

Descoperiți tehnologiile avansate de robotică și învățați cum să dezvoltați roboți și aplicații practice prin intermediul acestor cursuri de robotică. De la roboți industriali și sisteme de automatizare până la roboți umanoizi și vehicule autonome, aceste cursuri vă vor oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă dezvolta cariera în domeniul robotică.

Cursuri de dezvoltare personală și mentorat

Descoperiți noi abilități și modalități de a vă îmbunătăți performanța personală și profesională prin intermediul acestor cursuri interactive și practice.

Obținerea unui feedback constructiv: Mentoratul vă poate oferi un feedback constructiv și o perspectivă externă asupra propriilor dumneavoastră calități și puncte slabe, ceea ce vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile și să vă atingeți obiectivele. Prin participarea la cursuri de dezvoltare personală sau mentorat, puteți învăța să vă asumați responsabilitatea pentru propriile dumneavoastră acțiuni și să vă construiți încrederea în propriile dumneavoastră abilități, să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și să învățați să comunicați mai eficient cu ceilalți.

Cursuri leadership

Învață să devii un lider puternic și inspirator prin intermediul acestor cursuri de leadership, care acoperă toate aspectele cheie ale leadership-ului, de la comunicare eficientă până la luarea deciziilor și gestionarea conflictelor.

Cursuri de dezvoltare a carierei

Îmbunătățiți-vă abilitățile și cunoștințele pentru a vă avansa cariera prin intermediul acestor cursuri special concepute pentru a vă pregăti pentru o gamă largă de oportunități de carieră.

Cursuri de comunicare și negociere

Îmbunătățiți-vă abilitățile de comunicare și negociere prin intermediul acestor cursuri concepute pentru a vă ajuta să înțelegeți procesul de comunicare și să utilizați strategii eficiente pentru a obține rezultatele dorite.

Cursuri de dezvoltare a abilităților tehnice

Învață să programezi, să dezvolți aplicații, să lucrezi cu baze de date și multe altele prin intermediul acestor cursuri practice și interactive, concepute pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile tehnice.

Cursuri inteligență artificială

Cursurile de inteligență artificială oferă elevilor/studenților o înțelegere aprofundată a tehnologiilor de inteligență artificială și a modului în care acestea pot fi utilizate pentru a rezolva problemele din diverse domenii precum:

 • Fundamentele inteligenței artificiale (învățarea automată și rețelele neuronale).
 • Algoritmi de procesare a limbajului natural.
 • Procesarea imaginilor și recunoașterea obiectelor.
 • Utilizarea inteligenței artificiale în aplicații practice, precum analiza datelor, clasificarea imaginilor, roboți autonomi, asistenți virtuali, jocuri video.


Acces la platformă dedicată învățământului dual și orientare către școli/licee profesionale și vocaționale (IT)

Absolvirea unui program de învățământ profesional dual crește șansele ocupării unui loc de muncă într-un domeniu specific, deoarece elevii vor obține o experiență practică la viitorul loc de muncă și cunoștințe specializate relevante pentru dezvoltarea personală.

Platforma Învățământ Dual oferă:

 • Informații detaliate și actualizate despre oferta învățământului dual, criterii de admitere, modalități de aplicare și alte detalii relevante.
 • Accesul la consilieri educaționali specializați, care pot oferi sfaturi și orientare în alegerea unui program de învățământ dual adecvat și a unui parcurs de carieră adecvat.
 • În general, accesul la o platformă dedicată învățământului dual și orientării către școli și licee profesionale și vocaționale poate fi benefic pentru elevi, deoarece poate oferi informații relevante și sprijin în alegerea unui parcurs de carieră adecvat și îmbunătățirea șanselor de angajare în viitor.


Activități artistice și sportive, conferințe, excursii și tabere educaționale, Școli de iarnă și vară cu specific IT

Prin participarea la activități artistice și sportive, conferințe, excursii și tabere educaționale, elevii pot învăța să lucreze în echipă, să comunice mai eficient și să-și dezvolte abilitățile sociale în general, ceea ce duce la creșterea încrederii în sine prin depășirea provocărilor și obținerea de rezultate pozitive.

Avantajele participării la aceste activități sunt: Îmbunătățirea sănătății fizice și mentale, reducerea stresului, învățarea prin experiență prin explorarea și descoperirea unor locuri și culturi noi și prin implicarea în activități practice, dezvoltarea abilităților tehnice esențiale pentru lumea digitală, precum programare, design grafic sau creare de conținut digital.


CERTIFICARE INTERNAȚIONALĂ

La absolvirea cu succes a cursurilor, cursanții vor primi:

 • Certificat de absolvire emis de : Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației
 • Certificat de participare emis de către Fundația Progres prin educație și de către ANC – Autoritatea Națională pentru calificări.
 • ORACLE
 • CISCO
 • ECDL
 • JAVA

Certificatele eliberate în urma absolvirii cursurilor sunt recunoscute internațional și validate de către cele mai mari companii software și hardware la nivel internațional.

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate Progres prin Educație

Securitate