Contactează-ne

+40 - 746 010 046

E-mail fundație

contact@progresprineducatie.ro

Adresă

Str. C.A Rosetti 40, București, România

Termeni și condiții de utilizare a platformelor fundației

Ultima actualizare: 20/05/2023


Bun venit la progresprinesducatie.ro!


Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest site. Acești termeni reglementează relația dintre dumneavoastră și progresprineducatie.ro în legătură cu utilizarea site-ului nostru și serviciile oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să părăsiți site-ul.


1. Utilizarea conținutului

- Conținutul disponibil pe site-ul nostru este furnizat cu scopul de a oferi informații generale, educație și conținut relevant. Nu garantăm că informațiile furnizate sunt complete, precise sau actualizate. Utilizarea conținutului este pe propriul risc, iar noi nu ne asumăm răspunderea pentru orice prejudiciu sau pierdere rezultată din utilizarea acestuia.


2. Drepturi de proprietate intelectuală

- Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului, designului și elementelor grafice ale site-ului nostru sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri. Niciun conținut sau element nu poate fi reprodus, distribuit, modificat sau transmis fără acordul nostru scris prealabil.


3. Conținut generat de utilizatori

- Anumite părți ale site-ului pot permite utilizatorilor să posteze conținut propriu, cum ar fi comentarii sau recenzii. Prin furnizarea acestui conținut, acordați progrsprineducatie.ro o licență non-exclusivă, transferabilă și sublicențiată pentru a utiliza, reproduce, modifica, adapta și distribui conținutul în orice mediu.

 

4. Linkuri către terțe părți

- Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe, care sunt oferite numai în scopuri informative. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri terțe.


5. Limitarea răspunderii

- În măsura maximă permisă de lege, nu suntem responsabili pentru nicio pierdere, prejudiciu, daună sau cost rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul nostru.


6. Legislație aplicabilă

- Prezentele Termeni și Condiții sunt guvernate de legile din România. Orice litigiu sau dispută legată de acești termeni va fi supusă jurisdicției exclusive a tribunalelor din acea jurisdicție.

 

7. Utilizarea serviciilor și conturilor:

- Pentru utilizarea anumitor servicii sau funcționalități ale site-ului, este posibil să fie necesar să vă înregistrați un cont. Prin înregistrarea unui cont, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității informațiilor contului și a parolei. Sunteți de acord să furnizați informații exacte și complete la înregistrare și să actualizați informațiile de contact pentru a le menține exacte și actuale.


8. Politica de prelucrare a plăților:

- În cazul în care efectuați tranzacții financiare sau plăți pe site-ul nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile politicii noastre de prelucrare a plăților. Plățile sunt procesate prin intermediul serviciilor de plată securizate și conform standardelor de securitate aplicabile.


9. Confidențialitate și securitate:

- Detaliem angajamentul nostru față de protecția confidențialității și securității datelor dvs. personale în Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale în conformitate cu această politică.


10. Drepturi de autor și utilizarea conținutului:

- Conținutul site-ului nostru, inclusiv texte, imagini și alte materiale, este protejat de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale este interzisă și poate constitui o încălcare a drepturilor de autor.

 

11. Notificări legale și contact:

- Notificările legale, inclusiv schimbările semnificative ale Termenilor și Condițiilor, vor fi comunicate prin intermediul site-ului nostru. Pentru întrebări sau clarificări legate de Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa [adresa de e-mail].


12. Arbitraj și litigii:

- În cazul în care apar dispute sau litigii între dumneavoastră și progresprineducatie.ro, ambele părți sunt de acord să încerce să rezolve disputa în mod amiabil. Dacă nu se ajunge la o soluție amiabilă, disputa va fi supusă jurisdicției exclusive a tribunalului competent din România.


13. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

- Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat după publicare. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea modificărilor constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.


14. Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa contact@progresprineducatie.ro.

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate Progres prin Educație

Securitate