Contactează-ne

+40 - 746 010 046

E-mail fundație

contact@progresprineducatie.ro

Adresă

Str. C.A Rosetti 40, București, România

Orientare școlară și profesională

Fundația își propune să coordoneze proactiv și nemijlocit legătura dintre mediul economic investițional și oferta educațională. Ne dorim să materializăm astfel solicitările agenților economici, prin organizarea de clase de nivel școală profesională în sistem dual.

Întreaga noastră echipă se va implica proactiv, împreună cu operatorii economici, activi în domeniul învățământului dual, în adaptarea reglementărilor necesare dezvoltării sistemului de formare în sistem dual sub următoarele aspecte: curricular, organizatoric, formarea tutorilor de practică și a profesorilor de specialitate, promovarea sistemului dual în rândul elevilor și al părinților acestora prin organizarea de evenimente de promovare în zonele de dezvoltare economică la nivel național.

Ne mândrim să vă prezentăm o selecție vastă de produse și servicii educaționale menite să susțină dezvoltarea personală și profesională a tuturor celor pasionați de educație. Suntem dedicați misiunii de a promova și de a încuraja progresul prin educație și oferim o gamă diversificată de resurse și soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate Progres prin Educație

Securitate