Contactează-ne

+40 - 746 010 046

E-mail fundație

contact@progresprineducatie.ro

Adresă

Str. C.A Rosetti 40, București, România

HÂRȘOVA MEA , INVITAȚIE LA BAL
???? Suntem încântați să vă adresăm o INVITAȚIE LA BAL! Un eveniment special, într-o seară de bucurie, susținere și generozitate, pentru care suntem partenerii Asociației Lions Club Carsium-Hârșova ????????!
ℹ️ Balul caritabil Hârșova Mea va avea loc în data de 13 octombrie, la Hârșova, și are ca scop înfințarea primului centru de fizioterapie și recuperare medicală din regiune.
➡️ Fiecare donație și bilet achiziționat pentru acest bal vor conta enorm, deoarece toate fondurile colectate vor fi direcționate pentru construirea acestui prim centru de recuperare și fizioterapie din regiune, un loc destinat atât copiilor, cât și adulților care au nevoie de sprijin și de îngrijire specială ????!
???????? Centrul de recuperare și fizioterapie va fi un loc de învățare, dezvoltare și vindecare, deschis tuturor celor care vor avea nevoie de el. Mai mult decât o simplă clădire, acest centru va deveni un simbol al comunității care se îngrijește de cei aflați în nevoie ????.
????️ Suntem conștienți că suntem înconjurați de oameni cu inimi generoase și cu dorința de a face bine în lume. Așadar, vă invităm să participați alături de noi la Balul caritabil Hârșova Mea, unde putem sărbători împreună și putem face pași importanți către acest țel nobil.
???? Împreună, vom explora frumusețea și bogăția tradițiilor locale, vom pătrunde în istoria și cultura dobrogeană într-un mod unic și interactiv. Seara balului va cuprinde o serie de activități deosebite și captivante, inclusiv dansuri tradiționale autentice, ateliere și o expoziție de imagini prețioase din istoria Hârșovei ????️????!
???? Pentru a completa această experiență, vom servi un meniu tradițional, preparat cu măiestrie și dedicare, însoțit de cele mai alese vinuri dobrogene ????✅.
✨ Magia serii nu se oprește aici! Pe parcursul balului, participanții vor avea șansa să câștige unul dintre cele 77 de premii oferite în cadrul tombolei. Printre acestea, se numără articole din vitraliu stil Tiffany, vouchere pentru buchete florale, vouchere pentru sesiuni de interpretare numerologică și multe alte surprize pregătite cu grijă ????!
ℹ️ Detalii despre eveniment:
????️ Data: 13 Octombrie 2023;
???? Ora: 19.00;
???? Locație: Emrin Ballroom – Hârșova, Str. Rasim, Nr. 4;
???????? Donație minimă: 250 RON;
????????‍♂️ Ținută recomandată: Black Tie.
???? Pentru confirmări și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0749/198-767 ????.
Vă așteptăm să petrecem împreună pentru un scop nobil o seară tradițională dobrogeană  ????????!
________________________
ℹ️ Lions Club Carsium-Hârșova este un ONG care ajută comunitatea locală prin proiecte sociale, culturale și educaționale. Asociația face parte din Lions Club International, cea mai mare organizație de servicii prin voluntariat din lume ????.
✅ Biletele se achită în contul Asociației Lions Club Carsium, C.U.I: 47381327, Cont bancar: RO42RZBR0000060024254875 ????.

Zonă plasare publicitate

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate Progres prin Educație

Securitate